10 tips die jou tot een succesvolle facilitator maken

Hoe mooi zou het zijn, als jij als facilitator zoveel kennis hebt, dat je vol vertrouwen je volgende bijeenkomst voorbereidt en begeleidt? Medewerkers weten niet 'vanzelf' wat ze moeten doen en een proces gaat niet zomaar stromen. Om dit te bereiken zet je werkvormen in, en begeleid je deelnemers van idee tot resultaat.

Wil je weten hoe je de deelnemers stimuleert om tot actie over te gaan? Wil je dat je deelnemers een gedragen eindresultaat behalen? Dit lukt alleen, als je beschikt over goede Facilitation Skills. Wees gerust, deze vaardigheden kan je leren. Uit ervaring zeg ik dat het vertrouwen geeft om te weten waar je het over hebt, voordat je daadwerkelijk in de praktijk aan de slag gaat.

In het e-book “10 tips die jou tot een succesvolle facilitator maken” deel ik mijn belangrijkste facilitation-tips. Tips die ik met veel succes heb toegepast, en nog steeds dagelijks inzet. Ze zorgen ervoor dat ik, samen met het team, altijd de resultaten bereik die mjn klant voor ogen heeft.

Ben je geïnteresseerd in de 10 tips die jou tot een succesvolle facilitator maken? Vul dan hieronder je emailadres in, en je ontvangt direct een downloadlink in je mailbox.

Wil je leren hoe je samenwerking stimuleert?

"10 tips die jou tot een succesvolle facilitator maken"