Creatieve Faciliteer Strategieën

Veel mensen zijn post-its moe. Ik merk dit steeds vaker. Brown-paper, gekleurde stickers, het is teveel van hetzelfde. Voor veel deelnemers voelen die werkvormen als een hordeloop die ze moeten lopen, vol grote obstakels.

Dat heeft mij geïnspireerd voor een nieuw Event: Creatieve Faciliteer Strategieën. Oftewel: ben je op zoek naar nieuwe ontwerpen en faciliteerstrategieën voor specifieke situaties? Denk aan: wat doe je met een groep > 50 deelnemers? Of: hoe los je met een groep managers problemen op en stel je prioriteiten (zonder stickers of post-its)? En: hoe bouw je aan vertrouwen in een team?

Op 7 maart a.s. organiseer ik een pilot-training waarin we deze en vergelijkbare situaties bespreken. Eerst neem ik je mee in het aanvalsplan voor facilitators: een nieuw strategiemodel dat ik heb ontwikkeld voor het ontwerpen van je bijeenkomst.

Daarna bespreken we de aanvalsplannen voor een aantal specifieke bijeenkomsten. Hoe ziet het ontwerp van zo'n bijeenkomst eruit, welke strategie en werkvormen pas je wanneer toe? Ook werk je aan je eigen casus, en ga je naar huis met concrete werkvormen voor jouw volgende bijeenkomst.

De eerste keer is een pilot, de kosten hiervoor zijn 299 euro, ex BTW. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers, de training wordt gehouden op de Graanmaalderij in Gouderak. Inschrijven kan via deze link.

Wil je eerst overleggen of deze training iets voor jou is? Mail me dan via mireille@mireillebeumer.nl.