Facilitator Mireille Beumer

INSPIRATIE SESSIE:

HYBRIDE SAMENWERKEN ZONDER GEDOE

Hybride werken is niet alleen een hot topic, het is ook broodnodig om medewerkers op een fijne manier hun werk te laten doen. Tijdens corona hebben we gezien dat we ons werk op een andere manier kunnen inrichten. Nu is het tijd om door te pakken naar een andere manier van werken.

Niet door op dezelfde manier te blijven werken, en op dinsdag en donderdag naar kantoor te komen. Wel door een transitie in onze manier van werken door te voeren. Door op een nieuwe manier naar je werk te gaan kijken. Door de manier van samenwerken en afstemmen, samen met je team, opnieuw in te richten.

Een manier waarbij er voor iedereen ruimte ontstaat om je werk op een goede manier te doen. En op een manier die bij jou en je eigen ritme past. Zonder dat je er dood- en doodmoe van wordt, en zonder dat je hele dagen in online meetings zit.

In deze (incompany) inspiratie sessie gaan we in op de mogelijkheden die het hybride werken biedt om de samenwerking binnen je team of project op een andere manier in te richten.

 

Inhoud van de sessie

We bespreken hoe je hiermee kunt starten en wat voorbeelden zijn van experimenten die je uit kunt voeren. Ook kijken we naar de skills van een hybride medewerkers: welke skills zijn cruciaal om goed onderling samen te werken en te communiceren?

Specifiek komen de volgende onderwerpen komen aan de orde:

Wat zijn principes of richtlijnen voor een goede hybride samenwerking?

Hoe past synchroon en asynchroon werken in deze nieuwe manier van werken en hoe start je hiermee in je organisatie?

Wanneer kun je het beste vanuit huis werken en wanneer het beste vanuit kantoor?

Hoe houd je goed contact met je medewerkers of teamleden?

Hoe communiceer je effectief met je teamleden, waar moet je op letten bij je digitale communicatie?

Tijdens deze inspiratie sessie wisselen we ervaringen en meningen uit. Enerzijds deel ik veel praktische tips over hybride samenwerken. Anderzijds maken we gebruik van de wijsheid, ervaring en expertise van de groep. Het is dus geen ‘achterover zitten en luisteren’ sessie, deelnemers gaan actief met elkaar aan de slag.

Mireille Beumer notebook

Voor wie?

Deze inspiratie sessie wordt incompany verzorgd voor teamleiders/-managers en informeel leiders van bijvoorbeeld projecten in de organisatie.

Duur en investering

De inspiratie sessie duurt 90 minuten en vindt online via Teams, Webex of Zoom plaats.

Neem voor een offerte voor deze sessie contact met me op. Vul dit formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Liever een sessie op maat? Dan kun je dit formulier ook invullen, geef dan kort aan wat je zoekt.

Vraag een offerte aan voor hybride samenwerken zonder gedoe

2 + 13 =