KICKSTARTER

Impact met je sessie

In de Kickstarter ‘Impact met je Sessie’ deel ik de 25 beste faciliteeradviezen uit mijn 20-jarige carrière met je.

Praktische tips, tools en technieken, geschreven voor iedere teammanager, projectmanager of facilitator die regelmatig meetings organiseert en begeleidt.

Wat gebeurt er bij 7 van de 10 werkoverleggen of bijeenkomsten?

Deelnemers komen de vergaderzaal binnen, gaan zitten en pakken hun telefoon. Ze verwachten dat ze wel vermaakt worden. Wat volgt is een vergadering met veel zenden en weinig luisteren. Weinig deelnemers doen actief mee. En als er gediscussieerd wordt, gaat het alle kanten op en leidt het tot nergens.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen wel aan bod komt? Hoe voorkom je dat de discussie ontspoort en het team wel concrete resultaten bereikt?

Deze thema’s vinden veel managers en facilitators lastig. Met de juiste tools en kennis kun je dat veranderen! Ik wil er graag voor zorgen dat jij de tools in handen hebt, waarmee je een inspirerende sessie kunt verzorgen. 

In de Kickstarter ‘Impact met je Sessie’ deel ik de 25 beste faciliteeradviezen uit mijn 20-jarige carrière als consultant en facilitator met je. Praktische tips, tools en technieken, geschreven voor iedere teammanager, projectmanager of facilitator die regelmatig meetings organiseert en begeleidt. De investering voor de Kickstarter is 14,95.

Ik heb ze opgedeeld in vijf hoofdstukken:

E

Bereid je goed voor

E

Creëer een veilige en inspirerende omgeving

E

Houd deelnemers betrokken en actief

E

Stimuleer interactie en houd focus

E

Breng het tot een goed einde en zorg voor follow-up

En je krijgt er nog iets bij.

Stuur mij binnen één week nadat je de Kickstarter hebt gekocht een mail waarin je kort beschrijft waar jij in je teamsessie tegenaan loopt. Dan neem ik voor jou een persoonlijke video op met een faciliteer advies dat je specifiek voor jouw dilemma kunt gebruiken. 

Je ziet, het extra advies is dus geen algemeen antwoord. Zo heb je voor 14,95 én een Kickstarter met 25 faciliteer adviezen, én ook een persoonlijk advies voor jouw situatie!