MIREILLE BEUMER

FACILITATOR EN TRAINER

En ook:
structuurfreak ontwerper
praktisch
entrepreneur
sportvrouw 

MIREILLE BEUMER

Facilitator en Trainer

En ook:
structuurfreak, ontwerper, praktisch,
entrepreneur,
sportvrouw

Over mij - Mireille Beumer mobiel
Blauwe druppel

Al meer dan 25 jaar leer ik teams om beter samen te werken. Dit deed ik eerst vanuit de rol als consultant en facilitator bij veel verschillende opdrachtgevers. Denk aan de overheid, uitvoeringsinstanties, corporates, commerciële organisaties, groot en klein.

Wat ik daar allemaal heb gedaan? Veel, denk aan teamleden weer met elkaar in contact brengen, de boel op orde brengen, nieuwe werkwijzen inrichten en innovatieve programma’s opstarten.

Toen tijdens de corona-periode alle bekende werkwijzen wegvielen, leerde ik duizenden deelnemers hoe zij hun (online) meeting interactief en inspirerend kunnen maken. Met betrokken medewerkers.

Faciliteren is een vak. Een vak dat iedereen kan leren. Daar geloof ik in. Met veel plezier train ik facilitators, incompany en via mijn eigen live-dagen.

Het allerleukste vind ik het om mensen bij elkaar te brengen, en ze te laten ervaren dat ze met elkaar meer in hun mars hebben dan ze zelf denken. Als facilitator ondersteun ik jullie graag om een bepaald vraagstuk op de lossen. Daarnaast train ik teams om op een constructieve manier met elkaar samen te werken. Beide doe ik altijd op een energieke, enthousiaste en niet saaie manier.

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN?

Een praktisch persoon die kwaliteit levert. Altijd professioneel en vaak een stapje extra. Ik ben iemand die op een prettige manier contact maakt en op een energieke manier verbinding weet te leggen.

Tijdens de sessies die ik begeleid, zet ik een breed scala aan werkvormen in die altijd tot veel interactie leiden. Onder mijn begeleiding maken teams snelle slagen en maken ze duidelijke keuzes. Keuzes waar iedereen achter staat.

Ik heb het lef om het anders te doen. Want ook al heb ik met iedere klant een uitgebreide intake en maak ik een plan op maat, soms blijkt de groep iets anders nodig te hebben. Dan is het fijn dat ik op mijn kennis en ervaring kan bouwen en ter plekke een plan B bedenk.

ALS JIJ MET MIJ SAMENWERKT, HELP IK BIJ HET:

  • Voeren van constructieve gesprekken in je team.

  • Stimuleren van vertrouwen en sociale verbinding.

  • Begeleiden van interactieve en inspirerende sessies.

  • Creëren van samenwerkingen tussen teams die écht werken.

  • Zorgen voor eigenaarschap zodat iedereen doet wat 'ie moet doen.

WAT KRIJG JE ALS JE MIJ INSCHAKELT?

Ik werk met een unieke methode: de 7 bouwstenen voor succesvolle samenwerking. Met behulp van de samenwerking scan brengen we in beeld op welk gebied jij binnen je team de samenwerking nog verder kunt versterken.

Want soms blijkt er iets heel anders te spelen, dan jij in eerste instantie dacht.

Met de inzichten uit de samenwerking scan weten we zeker dat we dat doen, wat jouw team echt nodig heeft. Of dit nu het voeren van constructieve gesprekken, het ontwikkelen van een nieuwe strategie of het creëren van meer eigenaarschap is.

Met deze unieke aanpak breng ik een geheel nieuw perspectief op de manier hoe jullie samenwerken en tot resultaten komen.

Op een verbindende manier en waarbij iedereen de kans krijgt om een eigen steentje bij te dragen.

Groen vinkje

WAT IK ALS FACILITATOR EN TRAINER WIL BEREIKEN:

Is dat teams weer echt gaan samenwerken. Nooit meer lange dagen vol saaie meetings, wel een verbindende vorm van samenwerken en een productieve manier van werken. Impact en een transitie: je huurt me niet voor niets in.

Benieuwd wat ik specifiek voor jou kan doen?

Stuur me een mail met je vraag en de context. Dan neem ik contact met je op bespreken we wat jij of jouw team nodig heeft!

CONTACT

Mireille Beumer
Kleine Molen 14 | 2665 MD Bleiswijk
Tel. 06 - 52654373
mireille@mireillebeumer.nl

OFFICIALS

INSPIRATIE ONTVANGEN?

INSPIRATIE ONTVANGEN?

Scroll naar boven