Te gast in podcast: WorkshopsWork #160

PodCast WorkshopsWork

Het is weer Podcast Time! En dit keer een enorm leuke. Myriam Hadnes van WorkshopWorks nodigde me uit. Niet om te praten over de inhoud van het facilitator-vak. Nee, deze keer gaat de podcast over mijn ontwikkeling en groei van mijn facilitator-bedrijf in de afgelopen twee jaar.

Die vraag krijg ik vaak. Hoe ben ik zo gegroeid? Wat heb ik hiervoor gedaan? Hoe heb ik mijn business geregeld, en wie zit er allemaal in mijn team? Maar ook: ben je niet bang voor de concurrentie, hoe ga je daarmee om?

Allemaal enorm leuke vragen. Vragen waar ik ook nieuwsgierig naar ben, als ik naar andere ondernemers kijk. Hoe doen zij dat?

In deze podcast, nummer 160 van Myriam Hadnes, vertel ik over mijn journey van de afgelopen 2 jaar. Ik vertel over mijn experimenten van de afgelopen jaren, wat er wel en niet lukte en wat ik ervan geleerd heb.

En ook over mijn marketingproces, hoe ik dat ingericht heb en wat ik daarin belangrijk vind.

Het was altijd een gemakkelijke journey. Wel een hele intense en inspirerende journey.

Ik hoop dat jij, als ondernemer of werknemer, er ook iets uitlaat. Iets wat je kunt gebruiken voor je eigen business of je eigen werk. Want iedereen is een ondernemer, iedereen heeft een klus te klaren. Of je nu voor jezelf werkt, of in loondienst bent.

Je luistert de podcast hier: https://workshops.work/podcast/160/

of

Wil je geen artikel/blog missen?
Schrijf je in en je ontvangt 'm in je mailbox

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven