EEN TEAMSESSIE LATEN faciliteren

EEN TEAMSESSIE
LATEN
faciliteren

betekent dat je mij inhuurt om een teamsessie te begeleiden. Tijdens mijn 20 jaar als consultant en procesbegeleider heb ik bijeenkomsten begeleid  bij veel publieke en private organisaties (bv strategie, evaluatie of teambuilding bijeenkomsten).

Ik laat teamleden excelleren, samenwerken en volledig tot hun recht komen. Iedere sessie leidt tot resultaten waar het team echt wat mee kan. Ik ontwerp de tactiek en het proces, motiveer de teamleden en spreek ze aan. De teamleden spelen zelf hun spel en doen het werk, iedereen draagt vanuit zijn eigen rol en positie bij aan het teamresultaat.

Ieder vraagstuk is uniek en vraagt om een eigen aanpak, met verschillende werkvormen. Wil je jouw team ook laten excelleren?
Bel of mail me en we bespreken, wat ik voor jouw team of organisatie kan betekenen.